Kiinalaiset Plasmalaitteet Osa 1.

Monet ammattilaiset miettivät, kuinka säästää rahaa kursseissa, materiaaleissa ja laitteissa.

Ovelat, mainostetut kouluttajat täyttävät täysin tämän tarpeen.

Eikä siinä ole mitään väärää, TOSIN VAIN YHDELLÄ TÄRKEÄLLÄ EHDOLLA: jos se millään tavalla EI AIHEUTA RISKIÄ IHMISTEN TERVEYDELLE!

Plasmakurssit, joiden hintaan sisältyy AliExpressin 14 euron arvoinen ”kiinalainen KYNÄ”, lisääntyvät samaa tahtia kuin tuuheat kulmakarvat.

Tämän artikkelin myötä ymmärrämme yksityiskohtaisesti, miksi kaikkia valokaaria tuottavia laitteita, myös kiinalaisia, voidaan kutsua plasmaksi.

Katsotaanpa nyt, onko kaikki plasma yhtä käyttökelpoista, ja miksi kauneudenhoitaja Julia eräältä ammattilaisten foorumilta ei anna kehuja sinologimestareille.

Aloitetaanpa EDUISTA.

Kiinalaislaitteen merkittävin ja kiistaton etu on sen hinta.

Jos sitä vertaa ”Plasma-Liner” -laitteeseen, se on kuin vertailisi keskenään oikeaa lentokonetta ja edullista, noviisin suorittamaa bikinialueen sokerointia.

Hintaero on n. 25 000 % (kaksikymmentäviisituhatta prosenttia).

Itse asiassa tähän edut päättyvätkin.

Jatketaan puutteilla, joita on paljon enemmän.

  1. KIINALAISTA KAUPANKÄYNTIÄ

Ensinnäkin laitteet, joita nykyisin myydään AliExpressissä 8-21 euron hintaan ja joita annetaan Plasmalift, Plasma Point ym. kursseilla, olivat myynnissä jo 4 vuotta sitten, ja niitä kutsuttiin yksinkertaisesti ”luomenpoistimiksi”.

Jos kuitenkin vilkaiset laitteen kuvausta, yllätyt varmasti miten pelkästä syylänpolttajasta on tullut yleiskynä, jolla voi tehdä kaiken, paitsi ehkä munakokkelia.

Sanatarkka kuvaus:

Tatuoinnin Luomen Poisto Plasma Kynä Laser Kasvo Pisama Tumma Piste Poistin Väline Syylän Poisto Laite Kasvojen Ihon Hoito Kauneus Laite”

Se on siis plasma, laser, luomenpoistin ja kasvonhoitolaite ja kaikki tämä yhdessä paketissa hintaan 14 euroa.

Tämä on kiinalainen tapa.

Heidän pääperiaatteensa myynnissä on: heti kun uusi trendi ilmestyy, he vain lisäävät ylimainostavia nimiä vanhoihin tuotteisiin, joilla ei ole mitään tekemistä niiden kanssa.

  1. KIINALAISET LAITTEET OVAT ERITTÄIN EPÄVAKAITA KÄYTÖSSÄ

Toiseksi, laitteen laadun takia sen mukana tuleva laturi on erittäin epävakaa. 

Tämä johtaa:

  • epätasaiseen säteilyyn (vuoroin voimakasta/vuoroin heikkoa)
  • mahdolliseen palovammaan.

Kiinalaisilla laitteilla työskentely muistuttaa ruletin pelaamista. Et voi olla varma, millaisella impulssilla seuraava säteily tulee, ja mikä katkaisee laitteen toiminnan seuraavassa toimenpiteessä. On ollut tapauksia, joissa jopa minimiteholla impulssi on lävistänyt orvaskeden kerroksen, ja tehty piste on alkanut vuotaa. Yhtä lailla paranemisaika kasvaa moninkertaisesti, ja toimenpiteen jälkeen iholle jää arpia.

On yksi asia ostaa epäilyttäviä tuotteita omaan käyttöön omalla vastuulla. Toinen asia on toisen ihmisen terveyden ja kauneuden riippuminen meidän laitteistamme.

  1. HALVASTA SINKISTÄ/RAUDASTA TEHDYT KÄRJET

Kolmanneksi, mitä voit odottaa teknologiselta ihmeeltä, jonka arvo on 8-14 euroa? Vain sitä, että sen valmistuksessa on säästetty kaikessa. Tällaisten laitteiden kärjet on tehty halvasta sinkistä, raudasta, johtavien ainesosien sekoituksesta, mikä vaikuttaa negatiivisesti toimenpiteen tuloksiin, laatuun, yhdenmukaisuuteen ja impulssin vakauteen. Se voi myös aiheuttaa asiakkaalle palovamman.

Jatkuu seuraavassa päivityksessä!