Kiinalaiset Plasmalaitteet Osa 2.

Jatkamme vertailevaa analyysiämme kiinalaisista plasmalaitteista. Ja vastaamme kysymykseen, miksi sinologimestarit eivät ole saaneet kehuja

Lue ensimmäinen osa alapuolella olevasta päivityksestä.

  1. KIINALAISET LAITTEET EIVÄT OLE VIRALLISESTI SERTIFIOITUJA

Neljänneksi, kiinalaiset laitteet, joita jaetaan ilmaiseksi koulutuksissa eivät yleensä ole sertifioituja. Niillä ei ole takuuta. Niiden toimivuudesta ei ole näyttöä tai kliinisiä kokeita. Tämä voi aiheuttaa hyväksyttävää katarsista tarkastuslaitoksissa.

  1. MITÄ ASIAKKAAT AJATTELEVAT SINUSTA?

Viidenneksi, tärkeää on myös ammattilaisen taso.

Jos esimerkiksi määrittelet itsesi korkean tason kauneudenhoitajaksi / mestariksi, niin silloin, kauniisti sanottuna, halvimmilla sertifioimattomilla laitteilla työskentely ei kuvasta korkean tason asiantuntijuutta.

Asiakkaat ovat yhä tietoisempia. Jokainen tietää AliExpressin ja tekee sieltä ostoksia. Ja ennen toimenpidettä asioista otetaan selvää internetistä.

Kuvittele, että esittelet asiakkaillesi uuden erinomaisen toimenpiteen, ja sitten otat esiin kiinalaisen kynän, jota he ovat nähneet myytävän internetissä 8 euron hintaan. Mitä he ajattelevat sinusta?

Se ei taatusti ole kilpailuetu, eikä se lisää uskottavuuttasi, pikemminkin päinvastoin.

Onko mahdollista käyttää sellaisia laitteita?

Yleensä ottaen… se on mahdollista, mutta vain omalla riskilläsi, erittäin varovasti ja täysin omalla vastuullasi. Jos teet virheen, sen tyyliset selitykset kuin ”ei se ole minun vikani” ja ”kiinalaiset antoivat minulle ”plasmahatun”” eivät tule menemään läpi!

Jos laite vähimmässäkään määrin vaikuttaa epävarmalta tai epäilyttävältä, tulee miettiä hyvin tarkkaan, voiko sitä käyttää ihmisiin.

Pidetään voittoa tavoitellessamme kuitenkin mielessä, että asiakkaat luottavat meidän käsiimme kalleimpansa – kauneuden ja terveyden.

Ei ole hienoa vaarantaa mainettaan, ja mikä tärkeintä, ihmisten terveyttä voittojen takia käyttämällä laitteita, jotka pienimmässäkään määrin herättävät epäilyksiä.