Plasmalaitteen Vertailu

Ihanteellista laitetta etsiessämme matkustimme viiteen maahan. Vierailimme kolmessa tehtaassa ja poltimme tervehdyssanan neljääntoista banaaniin. Tutkimustyömme tulos ja lopullinen valinta on luettavissa ryhmän nimessä.

Verrataanpa tänään kahta plasmakynää (”Beauty Monster” vs. ”Plasma-Liner”), ja yritetään antaa objektiivinen vastaus mitä yksinkertaisempaan kysymykseen: ”Kumpi on PAREMPI?”

Lähdetäänpä matkaan…

LAITTEIDEN TOIMINNOT

< EUROOPPALAISET PLASMAKYNÄT >

Merkittävin haittapuoli, joka osuu heti silmään on, että ne eivät kykene säätelemään säteilyn tehoa ja tasoa hoidettavalla iholla.

Se tarkoittaa, että laitteessa on vain yksi säteilytaso:

  • riippumatta ihotyypistä (ohut/paksu),
  • riippumatta hoitokohdasta (silmäluomien iho/vatsan iho),
  • riippumatta toimenpiteestä (silmäluomen muovausleikkaus/tatuoinnin poisto/aknehoito).

Se on sama, kuin kosmetologi käyttäisi kemiallista kuorintaa ainoana toimenpiteenä mustista pisteistä akneen kaikille asiakkaille ja kaikille ihotyypeille.

Jos katsot toimenpiteen jälkeistä kuvaa, tulet näkemään, että ”Plasma-Liner” -laitteen jälkeensä jättämät pisteet ovat selvästi punoittavia ja melko syviä.

Toisinaan toimeenpiteestä jää pyöreitä kuoppia.

NIINPÄ:

 1. Laitteen antamalla teholla mahdollisuus polttaa iho ja jättää arpia (pystymättä vähentämään tehoa saati valitsemaan teho erikseen tietylle tyypille) on huipussaan, kun työn tekee kokematon mestari. Tämä tarkoittaa, että aloittelijan täytyy olla sukua plasman Jackie Chanille pystyäkseen sekunnin murto-osassa laittamaan oikeat ablaatiopisteet, ilman riskiä tunkeutua pohjakalvon ”arvaamattoman laminaatin” läpi.
 2. Arvostelujen mukaan ohut- ja herkkäihoisille ihmisille jää hoitokohtiin punertavia pigmenttipisteitä ja pyöreitä kuoppia, jotka eivät mene ohi.
 3. Paranemisaika ja -prosessi voimakkaasta säteilystä vievät 45 % kauemmin.
 4. Jos orvaskesi yllättäen ”lävistetään” ja vahingossa mennään ihon syvyyksiin (fysiologisten seurausten lisäksi), tämä käsittely alkaa vaatia pakollisia lääketieteellisiä opintoja.

<BEAUTY MONSTER PROFESSIONAL SYSTEM>

Beauty Monster” -laitteessa on 4 tehotasoa ja 4 säteilytaajuuden tasoa. Kaikkiaan 16 vaihtoehdosta on valittavissa asetus, joka parhaiten sopii valitulle alueelle, ihotyypille ja tiettyä toimenpidettä varten.

 1. Plasma-Liner” -laitteen ablaatiopisteet ovat kooltaan on melko suuria ja syviä, ”Beauty Monster” -laitteella ne ovat melko pieniä.
 2. Pisteiden väri ”Plasma-Liner” -laitteella on kirkkaan punainen, ”Beauty Monster” -laitteella vaalea punainen.

Tällaisella säteilyllä on mahdotonta saada aikaan pigmentaatiota tai kudoksen lävistystä.

Jatkuu seuraavassa päivityksessä!